Skip to main content
Slide Background

Onderhoud & beheer

Veranderende marktomstandigheden vragen om flexibiliteit. Organisaties besteden daarom steeds vaker werkzaamheden uit die niet tot de kern van hun bedrijfsvoering horen. Zo focussen zij zich voornamelijk op hun corebusiness en houden zij de kosten flexibel.

Slim door KAM-management uit te besteden

Conformiso haakt hierop in met de dienst KAM-manager ‘as a service’ en neemt alle zorgen uit handen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, veiligheid & gezondheid en milieuzorg. Wij hebben inmiddels ruim dertig jaar ervaring in het (gefaseerd) overnemen van alle beheers- en onderhoudstaken ten aanzien van KAM-managementsystemen en dit vervolgens op een efficiënte en effectieve wijze uit te voeren tegen een vast, laag maandbedrag. Zo beschik je over een professionele KAM-manager of -coördinator, alleen voor die werkzaamheden die voor jouw mkb-bedrijf nodig en gewenst zijn. Een externe specialist die voelt als onderdeel van jouw bedrijf.

Waarom zou je KAM-management uitbesteden?

Stel, jouw bedrijf voldoet al aan één of meerdere (inter)nationale normen zoals bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 27001, VCA of ISO 14001. Dan weet je dat het onderhouden, beheren én verbeteren van het KAM-managementsysteem vaak geen dagtaak is, maar wel constante aandacht vraagt. Veranderingen in je organisatie, voldoen aan de gestelde normeisen, motiveren en enthousiasmeren van je medewerkers, uitvoeren van interne audits en inspecties,…het houdt nooit op. Daarnaast heb je doorlopend te maken met veranderende, steeds complexer wordende wet- en regelgeving, zoals de Arbowet, privacywetgeving en de Omgevingswet. Aan jou de uitdaging om ervoor te zorgen dat je compliant bent én blijft. Omdat het onderhouden van je KAM-managementsysteem doorlopend aandacht nodig heeft, is het maar de vraag of je hier intern wel iemand voor vrij kunt spelen.

Want, heb je iemand beschikbaar die

  • voldoende kennis en ervaring heeft op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, gezond & veilig werken en/of milieumanagement?
  • volledig op de hoogte is van (veranderingen binnen) de normeisen en relevante wet- en regelgeving?
  • voldoende tijd vrij kan maken om het managementsysteem op te zetten,te onderhouden en te verbeteren?
  • een voldoende scherpe blik heeft (en geen tunnelvisie heeft) ten aanzien van de organisatie?

Is het  antwoord op een van bovenstaande vragen ‘Nee’, dan is het sterk aan te raden om je KAM-werkzaamheden uit te besteden. Bij Conformiso onderhouden, beheren én verbeteren we jouw KAM-managementsysteem voor een vast, laag maandbedrag. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring in het (gefaseerd) overnemen van alle beheers- en onderhoudstaken ten aanzien van KAM-managementsystemen. Wij hanteren hierbij het uitgangspunt dat het niet per se noodzakelijk is om een eigen KAM-manager aan te stellen om als organisatie op een hoger niveau te komen.

Start nu met KAM-management van Conformiso

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing voor de KAM-management binnen jouw bedrijf? Waarom dan nog wachten? Met Conformiso heb je alleen maar zekerheid.

Verdiep je verder in KAM-management services van Conformiso

KAM-management as-a-service

Ga je aan de slag met de KAM-manager as-a-service van Conformiso dan inventariseren we op voorhand wat de werkzaamheden en te behalen doelen zijn. Op basis van deze uitgangspunten stellen we een KAM-jaarplanning op. De KAM-manager/-coördinator van Conformiso komt vervolgens regelmatig bij jouw bedrijf op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

MYQ, de digitale KAM-manager van Conformiso

Wil jij ook dat jouw medewerkers zich kunnen concentreren op de corebusiness van de onderneming? Laat dan het beheer en onderhoud van het (kwaliteits-) managementsysteem op professionele en betaalbare wijze uitvoeren door een specialist. Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Wat voor werk doet een KAM-manager nu eigenlijk?

Mkb-bedrijven hebben te maken met veel wet- en regelgeving waaraan ze moeten voldoen. Als ze binnen hun organisatie alles goed geregeld en vastgelegd willen hebben, is het verstandig om te werken volgens een (internationaal) erkende norm. De organisatie rondom al die normen en certificering wordt door een KAM-manager gedaan.

Trainingen die Conformiso verzorgt:

Ondernemers die willen investeren in kennis en ervaring binnen hun bedrijf, doen er goed aan hun medewerkers bij Conformiso te laten trainen. Goed opgeleide medewerkers zijn van grote waarde voor uw bedrijf. Onze trainingen worden allemaal in-company verzorgd en zijn helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Wij bieden o.a. de volgende praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan:

  • ISO 9001, de norm verklaard
  • Interne auditor ISO 9001
icon-angle icon-bars icon-times