Skip to main content
Slide Background

Interviews medewerkers

Barbara: “Veiligheid is de bril waardoor ik altijd naar zaken zal kijken.”

Barbara Krupp is per 1 juni 2023 gestart als organisatieadviseur KAM bij Conformiso. Ze maakte een wending in haar carrière waarvan ze op voorhand dacht die niet te kunnen maken. Echter, toen ze Conformiso leerde kennen, was ze al vrij snel om. “Bij deze organisatie durf ik de stap te maken”, aldus Barbara. Lees haar verhaal en de ervaring van haar eerste maanden in haar nieuwe functie.

Patricia Bijnsdorp (Spyntri): ‘Nog nooit zo’n korte sollicitatieprocedure gehad!’

Patricia Bijnsdorp is sinds mei 2023 Operationeel Manager bij Spyntri, de dochteronderneming van Conformiso en Kleemans Organisatieadvies die zich volledig richt op informatiebeveiliging. Patricia vertelt je graag over de bijzonder korte sollicitatieprocedure en waarom Spyntri voor haar het ‘perfecte plaatje’ is.

Maak kennis met organisatieadviseur Sanne van Horrik

Sanne van Horrik is sinds januari 2023 allround organisatieadviseur bij Conformiso. Ze kijkt tevreden terug op dat eerste half jaar binnen het team: “Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen, maar ik heb geen seconde spijt gehad van deze overstap.”

Patty, de Arbeidshygiënist bij Conformiso

Patty van der Cruijsen is Hoger Veiligheidskundige (HVK’er) en Arbeidshygiënist en werkt al sinds 2017 bij Conformiso. Ze is door haar opleiding en werkervaring dé expert op het gebied van veiligheid op de werkvloer.

Mark Lenselink: “Pragmatische oplossingen maken mijn werk waardevol en plezierig.”

Mark Lenselink is in augustus 2022 aan boord gekomen bij Conformiso als KAM-adviseur. Zelf spreekt hij, door zijn internationale ervaring, eerder over QHSE-adviseur: Quality, Health, Safety en Environment. Voorheen werkte hij als veiligheidsdeskundige in de internationale logistiek en daarna als KAM manager bij een groot machinebouwbedrijf. Maar Mark besloot – eerder dan hijzelf had verwacht – de overstap te maken naar Conformiso.

Maurice Kassenbouw: “Sterker imago door VCA-certificering”

Maurice Kassenbouw is al 70 jaar actief in de kassenbouw. Begonnen in 1948 als lokale kassenbouwer en nu uitgegroeid tot een bedrijf met een internationaal vooraanstaande positie in de tuinbouwsector. Ze verzorgen op maat gemaakte totaalprojecten, waar de vraag van de klant altijd centraal staat. Een echt familiebedrijf met oog voor elkaar. Wij spraken met Ed Beeren, teamleader Building & Services over de samenwerking met Conformiso.

Petra Timmer: veel ervaring in voedselveiligheid

Petra Timmer is sinds 2021 allround KAM-adviseur bij Conformiso. Met haar rol draagt ze dagelijks bij aan het implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen binnen verschillende MKB-bedrijven. Zij werkte voorheen op de kwaliteitsafdeling bij voedingsmiddelenbedrijven, nu komt ze als KAM-adviseur bij veel verschillende bedrijven over de vloer. “Het vertrouwen en het ontzorgen van de klant dat beloond wordt met een certificaat geeft mij de voldoening in mijn werk.”

Berghege: “Dankzij Patty niet telkens het wiel opnieuw uitvinden.”

Bouwbedrijf Berghege is een echt Brabants bedrijf. Een breed bouwbedrijf, gericht op zowel woning- als utiliteitsbouw. Ze zijn regionaal geworteld, maar opereren landelijk. Een familiebedrijf met een hecht team van zo’n 200 medewerkers; betrokken, loyaal en verantwoordelijk. Wij spraken met Penny van Strien, werkzaam op de afdeling engineering & calculatie en beheerder van de bibliotheek, over de samenwerking met Conformiso.

Annette Willems: “Certificering is maatwerk!”

Voor Annette Willems, organisatieadviseur bij Conformiso, is elke dag weer anders. Ze blijft in beweging om de begeleiding die ze biedt maximaal aan te laten sluiten bij het bedrijfsproces van klanten. Dat doet ze sinds 2013 voor Conformiso. Daarvoor werkte ze als interne kwaliteitsmanager en auditor. Annette zat dus op elke stoel aan de certificeringstafel. Naast haar werk als adviseur is ze onderdeel van het kernteam van Conformiso. Ze helpt medewerkers met vraagstukken en draagt bij aan de binding van het bedrijf. Reden genoeg om het verhaal van Annette te vertellen.

Henk van Netten: van alle markten thuis

Ruim 3 jaar werkt Henk bij Conformiso als bedrijfsadviseur. Ooit geboren in het pittoreske Arnhem, wat hij jaren geleden al geruild heeft voor de stad van de toekomst: Eindhoven. Voordat hij bij Conformiso ging werken, was hij voor verschillende bedrijven kwaliteitsmanager. De overstap naar consultant bij Conformiso blijkt een goede keus!

icon-angle icon-bars icon-times