Skip to main content
Slide Background

Events

Expert meeting ‘Duurzaamheid: willen of moeten?’

woensdag 5 juli – Automotive Campus Helmond

Duurzaamheid is een begrip dat je dagelijks tegenkomt, ook in relatie tot je bedrijfsvoering. Het is een containerbegrip geworden, want wat wordt er precies mee bedoeld? En als dat al duidelijk is, wil je er dan mee aan de slag? Of moet je?

Er is nieuwe Europese wetgeving in de maak die, eerst de grotere bedrijven en later ook het MKB, verplicht tot rapportage van de duurzaamheids-activiteiten van een onderneming. Dat is een reden om er verder in te duiken. In toenemende mate willen bedrijven duurzaam handelen, vaak ingegeven door het besef dat we wel moeten omdat er grondstofproblemen zijn of voorzien worden, maar ook omdat de markt het in toenemende mate vraagt van ons.

Op 5 juli praten we je in een halve dag helemaal bij over dit onderwerp. Tijdens de bijeenkomst vertelt een expert over de impact van nieuwe Europese regelgeving, een collega-ondernemer neemt ons mee in de wijze waarop zij duurzaamheidsbeleid hebben doorgevoerd en vanuit Conformiso informeren we je over manieren waarop je een duurzaamheidsstrategie beter vorm en inhoud kan geven.

Je bent dus van harte uitgenodigd op woensdag 5 juli van 13:00 – 17:00 op de Automotive Campus 30 in Helmond. Deelname is gratis.
Aanmelden kan via het formulier hiernaast.    Ik meld me aan voor de (gratis) expert meeting ‘Duurzaamheid: willen of moeten?’ op woensdag 5 juli op de Automotive Campus in Helmond.

    icon-angle icon-bars icon-times