Skip to main content
Slide Background

Conformiso is: Durven! Denken! Doen!

Deze drie D’s zitten in ons DNA: DurvenDenken en Doen. We gaan de uitdaging aan, we leveren toegevoegde waarde door maatwerk en we nemen je (veel) werk uit handen.

Durven!

Ondernemen is vooral een kwestie van lef hebben, dat weten we als geen ander. Wij gaan daarom samen met jou de uitdaging aan om alle normen, richtlijnen en wetgeving te vertalen naar praktische oplossingen. Onze medewerkers hebben gedegen kennis, ruime ervaring en bovenal lef om hierbij de gebaande paden af en toe te verlaten. Zij zorgen ervoor dat uw onderneming bij voortduring voldoet aan alle eisen op het gebied van:

Geen norm is ons te gek. Niet voor niets werden onze opdrachtgevers als één van de eersten gecertificeerd volgens de nieuwste normen, zoals ISO 50001, de MVO-prestatieladder en WEEELABEX. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat wij ook voor jouw onderneming van grote toegevoegde waarde zijn. Daarom krijg je van ons altijd een certificeringsgarantie.

Denken!

Het belang van jouw organisatie staat voorop. En omdat geen enkele onderneming hetzelfde is, leveren wij geen standaardoplossing maar altijd maatwerk. Geen grote stappen, maar millimeterwerk. Geen theorie, maar een oplossing die écht werkt. Onze grootste troef is de kennis en praktijkervaring van onze medewerkers. Daarin investeren wij continu:

  • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste normeisen;
  • Wij houden onze kennis over de wet- en regelgeving bij;
  • Wij passen bewezen methoden en technieken toe die jou verder helpen;
  • Wij maken gebruik van state of the art software en tooling.

Onze oplossingen zijn goed-doordacht, efficiënt en effectief.

Doen!

Wij nemen al jouw zorgen en uitdagingen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, arbeidsomstandigheden en milieu uit handen. Wij zetten niet alleen een managementsysteem voor je op, maar zorgen er vervolgens ook voor dat het werkt. Onze medewerkers actualiseren jouw VGM-risico inventarisatie en evaluatie, toetsen of jouw bedrijf voldoet aan de geldende wet- en regelgeving en voeren de interne audits uit. Ook nemen we indien gewenst alle onderhouds- en beheerstaken van je over zodat alle medewerkers zich volledig kunnen concentreren op hun corebusiness. Geen zorgen, dat verstaan wij onder de derde D: doen!

Durf jij het aan? Denk er dan niet langer over na. Doen! Vraag meteen een gesprek of offerte aan.

icon-angle icon-bars icon-times