Skip to main content
Slide Background

Actualiteit

Wat voor werk doet een K.A.M.-adviseur eigenlijk?

‘Conformiso is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging voor het MKB.’ Dat is een hele korte omschrijving van ons bedrijf. Maar wat houdt het werk van die specialisten, van die K.A.M.-adviseurs dan precies in, wordt ons vaak gevraagd. Dat leggen we graag uit in deze blog.

Breng je bedrijf in de lift met de CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2. De experts van Conformiso ondersteunen bij het implementeren van deze ‘ladder’ in jouw organisatie.

Patty, de Arbeidshygiënist bij Conformiso

Patty van der Cruijsen is Hoger Veiligheidskundige (HVK’er) en Arbeidshygiënist en werkt al sinds 2017 bij Conformiso. Ze is door haar opleiding en werkervaring dé expert op het gebied van veiligheid op de werkvloer.

Blijf up to date!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van nieuws rondom Kwaliteit, Arbo en Milieu? Abonneer je dan op de Conformail, onze nieuwsbrief die elk kwartaal bij zo’n 1800 lezers op de digitale deurmat ploft.

MVO Prestatieladder; duurzaam ondernemen bij Funeral Products

Conformiso begeleidt Funeral Products bij het behalen van de MVO Prestatieladder, trede 3. De MVO Prestatieladder is een Managementsysteem en certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

What the hack! Hoe voorkom je dat?

Spyntri is volledig gespecialiseerd in informatiebeveiliging en regelt binnen MKB-bedrijven alles rondom het thema cybersecurity.

Voordelen van uitbesteden KAM-taken

Het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van KAM (Kwaliteit, Arbo, Milieu) kan een uitdaging zijn voor een bedrijf. Door deze taken uit te besteden aan een externe partij met de juiste kennis, kan een bedrijf zich ervan verzekeren dat deze wet- en regelgeving wordt nageleefd. Met Conformiso heb je altijd de juiste expertise in huis. Lees alles over de voordelen van het uitbesteden van KAM-taken.

Arbeidsongeval? Voortaan zelf onderzoek doen

Werkgevers moeten sinds dit jaar – indien er sprake is van een ‘meldingsplichtig arbeidsongeval’ – zélf onderzoek doen naar de achtergronden daarvan en naar wat zij moeten verbeteren. Voorheen werd dit onderzoek gedaan door de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Gecertificeerd carnaval vieren

Voldoen aan de BRN 11-11, de Brabantse Norm voor Carnavalsmanagement, is een múst voor de echte carnavalsvierders. Dit jaar maken we het je makkelijk: met de Checklist voor Gecertificeerd Carnavalsvierders weet je zeker dat je elke carnavalsdag goed beslagen ten ijs komt!

Sankomij Installatietechniek: bewust gekozen voor BRL’s

Het Veldhovense Sankomij is al sinds 1967 actief als installatiebedrijf in Noord-Brabant en Limburg. Met zo’n 110 medewerkers verzorgt Sankomij de installaties van seriematige woningbouw projecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien verzorgt ze met een 24 uur servicedienst het beheer en onderhoud van meer dan 24.000 C.V.- en warmwatertoestellen voor zowel (sociale) woningcorporaties als particulieren en bedrijven. Michel van Gemert is sinds 2017 algemeen directeur van Sankomij. We spraken hem over het bedrijf, het belang van BRL’s en de rol van Conformiso bij het onderhoud en beheer van deze richtlijnen.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times