Skip to main content
Slide Background

Team Conformiso

Conformiso is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging voor het MKB. Onze deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van managementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Wij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom informatiebeveiliging en kwaliteits-, arbeidsomstandigheden- en milieumanagement bij onze opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat zij bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen we inmiddels voor ruim 500 bedrijven in allerlei branches, opererend in Nederland en daarbuiten.

Sanne van Horrik
Allround KAM-adviseur
"Door mij, of één van mijn collega’s, in te huren voorkomen we het risico dat de certificering niet helemaal goed of volledig wordt gedaan. Ik ken de wetgeving en alle certificeringseisen en zorg dat een bedrijf daaraan voldoet."
Barbara Krupp
Allround KAM-adviseur, MVK
"Ik houd ervan om processen in te richten of ze te verbeteren. Het is mooi, als de stappen zijn uitgevoerd, dat de toegevoegde waarde ervan zichtbaar is binnen het bedrijf."
Hilde van Bokhoven
Allround KAM-adviseur, MVK
"Ik vind het leuk om een systeem te implementeren of onderhouden dat voldoet aan eisen van een norm of wet- en regelgeving, maar dat ook praktisch is en toegevoegde waarde heeft voor de klant."
Willy Cillekens
Allround KAM-adviseur, MVK
"De ene dag sta ik in een staalbedrijf en de volgende dag bij een modeketen tussen de jurkjes. Je krijgt bij alle soorten bedrijven een kijkje in de keuken en die afwisseling maakt het juist zo leuk."
Harold Kuyten
Directeur
"We willen met Conformiso vooral goede dienstverlening bieden aan bedrijven en organisaties die begrijpen dat ze alles rondom kwaliteit, arbo en milieu goed moeten regelen én begrijpen dat dat een investering is die uiteindelijk iets gaat opleveren."
Ester Verheijen
Allround KAM-adviseur en Kernteam
"De afwisseling in branches en de fijne sfeer bij enthousiaste bedrijven die inzien hoe wij hen helpen, daar krijg ik energie van."
Annette Willems
Allround KAM-adviseur, MVK en Kernteam
"Certificering is maatwerk, daar kan ik steeds weer mijn creativiteit in kwijt."
Aimée van Dreumel
Allround KAM-adviseur, MVK
"Certificering is een meerwaarde in elke branche. Voor wat voor certificaat je ook gaat als organisatie, het doel mag eigenlijk nooit enkel het behalen van het papiertje zijn."
Henk Otten
Allround KAM-adviseur
"Voor ieder bedrijf spitsen we onze dienstverlening specifiek toe op hun branche, wensen en omstandigheden. We leveren écht maatwerk."
Marloes Kuyten
Back-office
"Financiële administratie, marketing, 'manusje-van-alles': ik zorg dat alles 'aan de achterkant' bij Conformiso op rolletjes loopt."
Mark Lenselink
Allround KAM-adviseur, MVK
"Iedere keer is het zaak om de organisatie in een relatief korte tijd zo goed mogelijk te leren kennen waardoor ik een goed professioneel advies kan opstellen."
Henk van Netten
Allround KAM-adviseur
"In mijn rol als bedrijfsadviseur krijg ik elke keer een kijkje in de keuken van een ander bedrijf. Bij sommige bedrijven vergt dit meer vakinhoudelijke kennis, bij andere zaken is het thuiskomen door kennis die ik al bezit uit mijn vorige functies."
Patty van der Cruijsen
Allround KAM-adviseur, HVK, AH
"Het een-op-een toepassen van standaard oplossingen bij verschillende bedrijven is haast nooit mogelijk. Dat maakt mijn werk als Hoger Veiligheidskundige bij een bedrijf als Conformiso zo divers."
Petra Timmer
Allround KAM-adviseur
"Het vertrouwen en het ontzorgen van de klant dat beloond wordt met een certificaat geeft mij de voldoening in mijn werk."
SOLLICITEREN
"Zou je het leuk vinden om bij Conformiso te werken. Wij hebben nog vacatures! Klik hier om meer te lezen"

 

WIJ WERKEN MET TROTS VOOR

icon-angle icon-bars icon-times