Skip to main content
Slide Background

Inzet van handige software-tools zoals MyQ

Wil jij ook dat jouw medewerkers zich kunnen concentreren op de corebusiness van de onderneming? Laat dan het beheer en onderhoud van het (kwaliteits-) managementsysteem op professionele en betaalbare wijze uitvoeren door een specialist. Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Om je (gecertificeerde) managementsysteem – op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en/of informatiebeveiliging – te onderhouden, moet je voldoen aan allerlei normschema-eisen en wet- en regelgeving. Dat vergt continue aandacht waarvoor vaak de vereiste tijd, kennis en/of kunde niet aanwezig is. Door gebruik te maken van het innovatieve MyQ-concept – onze digitale kwaliteitsmanager – ontzorgen wij je op dit gebied, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Speciaal voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf maakte Conformiso een online webinar waarin je kort en bondig wordt geïnformeerd over de functionaliteiten, werkdrukverlaging én kostenbesparing van het MyQ -concept. Voor meer informatie over MyQ: lees ons bericht ‘MyQ ontzorgt en bespaart’ of neem contact op voor een demo.

icon-angle icon-bars icon-times