Skip to main content
Slide Background

Innovatieve KAM-managementsoftware MyQ

Wil jij ook dat jouw medewerkers zich kunnen concentreren op de corebusiness van de onderneming? Laat dan het beheer en onderhoud van het (kwaliteits-) managementsysteem op professionele en betaalbare wijze uitvoeren door een specialist. Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Digitale kwaliteitsmanager geeft je 24/7 inzicht

Om je (gecertificeerde) managementsysteem – op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu en/of informatiebeveiliging – te onderhouden, moet je voldoen aan allerlei normschema-eisen en wet- en regelgeving. Dat vergt continue aandacht waarvoor vaak de vereiste tijd, kennis en/of kunde niet aanwezig is. Door gebruik te maken van het innovatieve MyQ-concept – onze digitale kwaliteitsmanager – ontzorgen wij je op dit gebied, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Speciaal voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf maakte Conformiso een online webinar waarin je kort en bondig wordt geïnformeerd over de functionaliteiten, werkdrukverlaging én kostenbesparing van het MyQ -concept.

Slimme software

Binnen de MyQ-omgeving kunt u uw complete managementsysteem eenvoudig beheren en onderhouden, zowel op uw computer als op een tablet of smartphone. Alle documenten, formulieren en processen worden omgezet naar deze volledig digitale en beveiligde omgeving waarin verschillende gebruikers de juiste – en dus voor hen relevante – lees- en/ of schrijfrechten krijgen toegewezen. De slimme software voorziet u van vitale inzichten die u helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren! Een belangrijk aspect waar veel organisaties niet aan toe komen.
Desgewenst ontwikkelen we samen met u aanvullende, handige toepassingen zoals registraties en managementinformatie die u helpen bij het doelmatig managen van uw organisatie. En last but not least: vergeleken met andere werkwijzen voor onderhoud en beheer van uw kwaliteitsmanagementsysteem is het MyQ-concept zowel qua resultaat (effectiviteit) als kosten (efficiency) de meest optimale methode! Beproefd en bewezen.

Werkdrukverlagend en kostenbesparend

De kracht van ons MyQ-concept zit ‘m dus in de unieke combinatie van onze professionals én de toepassing van slimme software. Het resultaat? Zolang het beheer en onderhoud van uw managementsysteem wordt uitgevoerd door middel van het MyQ-concept, garanderen wij het behoud van uw certificaat of certificaten! En door de kosten over een langere periode te spreiden doen we dat ook nog eens voor een vast, laag maandbedrag.

MyQ is geen adviseur maar werkt virtueel op de achtergrond, geeft inzicht en biedt werkdrukverlaging. Uiteraard sturen we wanneer nodig een specialist, uw eigen Conformiso-adviseur, die advies geeft en noodzakelijke taken uitvoert. Maar alleen als dat van toegevoegde waarde is. MyQ zorgt er vooral voor dat het gehele kwaliteits-, informatieveiligheids-, arbo- en/of milieumanagement binnen uw organisatie simpelweg gewoon goed geregeld is. ‘Ontzorgen’ noemen we dat!

Vraag een demo aan van MyQ

Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Vraag een demo aan en ontdek hoe dit digitale KAM-managementsysteem jou tijd- en kosten bespaart.

Verdiep je verder in KAM-management services van Conformiso

Onderhoud en Beheer

Organisaties besteden steeds vaker werkzaamheden uit die niet tot de kern van hun bedrijfsvoering horen. Zo focussen zij zich voornamelijk op hun corebusiness en houden zij de kosten flexibel. Conformiso haakt hierop in met de dienst KAM-manager ‘as a service’ en neemt alle zorgen uit handen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, veiligheid & gezondheid en milieuzorg.

KAM-management as-a-service

Ga je aan de slag met de KAM-manager as-a-service van Conformiso dan inventariseren we op voorhand wat de werkzaamheden en te behalen doelen zijn. Op basis van deze uitgangspunten stellen we een KAM-jaarplanning op. De KAM-manager/-coördinator van Conformiso komt vervolgens regelmatig bij jouw bedrijf op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

Wat voor werk doet een KAM-manager eigenlijk?

Mkb-bedrijven hebben te maken met veel wet- en regelgeving waaraan ze moeten voldoen. Als ze binnen hun organisatie alles goed geregeld en vastgelegd willen hebben, is het verstandig om te werken volgens een (internationaal) erkende norm. De organisatie rondom al die normen en certificering wordt door een KAM-manager gedaan.

icon-angle icon-bars icon-times