Skip to main content
Slide Background

KAM-management uitbesteed

Ga je aan de slag met de KAM-manager as-a-service van Conformiso dan inventariseren we op voorhand wat de werkzaamheden en te behalen doelen zijn. Op basis van deze uitgangspunten stellen we een KAM-jaarplanning op. De KAM-manager/-coördinator van Conformiso komt vervolgens regelmatig bij jouw bedrijf op locatie om de werkzaamheden uit te voeren.

KAM-management tegen een all-in vast, laag maandbedrag

Ga je aan de slag met de KAM-manager as-a-service van Conformiso dan inventariseren we op voorhand wat de werkzaamheden en te behalen doelen zijn. Op basis van deze uitgangspunten stellen we een KAM-jaarplanning op. De KAM-manager/-coördinator van Conformiso komt vervolgens regelmatig bij jouw bedrijf op locatie om de werkzaamheden uit te voeren. Ook al kunnen de werkzaamheden per maand fluctueren, jij betaalt altijd een vast maandbedrag. Door de totale kosten te spreiden over een langere periode kom je niet voor onverwachte piek-investeringen te staan.

Met KAM-manager as-a-service heb je de constante beschikking over een eigen expert die van alle normeisen en de meest relevante wet- en regelgeving op de hoogte is. Die precies weet hoe je een goed KAM-managementsysteem inricht, onderhoudt en verbetert. Die geen bedrijfsblindheid kent én vaak ook nog eens de werkzaamheden in een korter tijdsbestek uitvoert door gebruik te maken van beproefde concepten en methodes. Daar komt nog eens bij, dat je altijd geniet van onze certificeringsgarantie. Zolang wij het beheer en onderhoud van je managementsysteem uitvoeren, ben jij verzekerd van het behoud van je certificering(en).

Expertise gecombineerd met innovatieve software

Bij Conformiso zijn we ervan overtuigd dat een kwaliteitsmanagementsysteem vooral draait om organisatorisch verbeteren. Hoe brengen we de kosten omlaag? Waar zitten de risico’s? Hoe richten we de productie nog efficiënter in? Hoe zorgen we voor minder afval in het proces? Kunnen we besparen op de energierekening? Hoe kunnen medewerkers nog veiliger werken? Het doel is nooit alleen de certificering. Onze adviseurs werken daarom altijd op basis van vooraf vastgestelde bedrijfsdoelstellingen.

Wat brengt een KAM-manager van Conformiso met zich mee?

 1. Beschik direct over een expert

  Vanaf de eerste dag beschik je over een expert met actuele kennis en ruime ervaring op het gebied van integraal KAM-management. Daarnaast heeft hij een vangnet met een team van meer dan 20 specialisten. Geen vraag blijft hierdoor onbeantwoord.

 2. Alle doorlopende KAM-werkzaamheden geborgd

  Alle doorlopende KAM-werkzaamheden binnen jouw bedrijf zijn geborgd en voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen of normeisen. Onze adviseurs zijn geroutineerd in het juist opzetten en beheren van KAM-managementsystemen. Zij weten waar op te letten, wat je kunt verwachten bij audits en hoe regelgeving te interpreteren met betrekking tot jouw bedrijfssituaties.

 3. Realtime inzicht in je KAM-managementsysteem

  Met behulp van ons MyQ®-platform bieden we je een online omgeving waar al jouw documenten en registraties worden bewaard. Je hebt je gehele KAM-managementsysteem en -informatie altijd realtime inzichtelijk en ter beschikking. Op deze manier combineren we de kracht van persoonlijke expertise met een goed digitaal systeem voor vastlegging en beheer.

Jouw vertrouwde vaste KAM-manager /-coördinator zet jouw KAM-managementsysteem mee op, maar zorgt ook (samen met jou en je medewerkers), dat je klaar bent voor de audit. Voorafgaand aan een audit is alles door de Conformiso KAM-manager al gecheckt met interne audits. We bereiden je dusdanig voor zodat de audit succesvol zal worden doorstaan.

Certificeringsgarantie? Zeker bij Conformiso

Werk je met een KAM-manager van Conformiso?

Dan geven wij je certificeringsgarantie. Wij gaan net zo lang door totdat de beoogde certificering is behaald. Dat kost je niets meer dan wat we hebben afgesproken.

Voordelen van KAM ‘as a service’:

Hieronder tref je de voordelen voor het uitbesteden van KAM-taken bij Conformiso compact op een rijtje.

 • Wij nemen je veel en regelmatig terugkerend werk uit handen.
 • Je hoeft niet te investeren in opleidingen of het opdoen van kennis en ervaring.
 • Kostenbesparing doordat je KAM-management inkoopt op basis van je behoefte.
 • Je voorkomt piekinvesteringen
 • Experts ter beschikking binnen ieder specialisme: kwaliteitszorg, informatiebeveiliging, veiligheid, gezondheid en milieumanagement.
 • Zeker van je certificering, maar vooral ook zeker van bedrijfsoptimalisatie

Ben je op zoek naar een flexibele oplossing voor de KAM-management binnen jouw bedrijf? Waarom dan nog wachten? Met Conformiso heb je alleen maar zekerheid.

Verhalen van bedrijven waarvoor Conformiso KAM-managament beheert

Van Oorschot Aluminium

Van Oorschot Aluminium kreeg vanuit diverse opdrachtgevers steeds vaker de eis om VCA-gecertificeerd te zijn. Daarmee kwam VCA als vanzelf op de agenda bij de directie. Bart vertelt over de opstart: “We zijn een familiebedrijf en ooit klein begonnen. We hebben in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en dan dien je ook over het aspect veiligheid na te denken.

Sankomij Installatietechniek

We spraken met Michel van Gemert over het Sankomij Installatietechniek, het belang van BRL’s en de rol van Conformiso bij het onderhoud en beheer van deze richtlijnen. Waar Conformiso doorgaans organisaties begeleidt in het behalen en behouden van de meest uiteenlopende ISO-certificaten, werkt Sankomij in plaats daarvan volgens verschillende BRL’s (Beoordelingsrichtlijnen).

Maurice Kassenbouw

Doordat Maurice Kassenbouw zich beweegt op de internationale markt zijn hun certificeringen ISO 9001 en VCA** extra van belang. “Voor ons was de VCA-certificering het meest passend. Zij zijn een staal- en bouwbedrijf en willen aan de juiste veiligheidseisen voldoen voor de medewerkers. Zij wisten dat eigenhandig een systeem opzetten veel energie zou vereisen, vandaar dat zij gekozen hebben voor VCA.

Weten wat Conformiso voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, gezond & veilig werken en milieu? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

icon-angle icon-bars icon-times