Skip to main content
Slide Background

ADVISEUR INFORMATIEBEVEILIGING

Expert op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu

Het is ons doel om samen met onze klant de informatiebeveiligingsrisico’s naar een beheersbaar niveau te brengen, zodat de continuïteit van de bedrijfsvoering optimaal wordt geborgd. Nu ѐn in de toekomst. Oftewel: Better safe than sorry.

Secure your future

Het team bestaat uit hardwerkende mensen met een praktische ‘no-nonsense’ mentaliteit. Wij vinden het een uitdaging om onze opdrachtgevers maximaal te ontzorgen binnen het vakgebied van informatiebeveiligingsmanagementsystemen en gaan daarbij altijd op zoek naar de best werkbare oplossingen.

In verband met sterke groei van onze activiteiten breiden we ons team uit met een zelfstandige Adviseur Informatiebeveiliging.  Na een korte inwerkperiode voer je geheel zelfstandig projecten uit en ontwikkel je jezelf tot een volwaardige kennis- en gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

Over Conformiso

Wij ontzorgen bedrijven en instellingen op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Dit doen we op een onafhankelijke wijze, altijd vanuit een praktische grondhouding en ondersteund met best practices en ‘state of the art’ tooling.

Onze deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van informatiebeveiligingsmanagementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Wij zorgen er dagelijks voor dat het managementsysteem rondom informatiebeveiliging bij onze opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat zij bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen we in uiteenlopende sectoren, opererend in Nederland en daarbuiten.

Jouw profiel

Jij bent een dynamisch persoon met brede kennis van informatiebeveiliging, cybersecurity en -privacy, minimaal op HBO-niveau. Je bent iemand die toe is aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Je hebt ervaring met het opstellen, implementeren en onderhouden van managementsystemen op het gebied van informatiebeveiliging volgens (inter)nationale normen zoals ISO 27001, NEN 7510, etc. Dit is een absolute vereiste. Ervaring met overige managementsystemen zoals ISO 9001 is een pré.

Je bent accuraat, doortastend, zelfverzekerd, representatief en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast communiceer je makkelijk en voel je je thuis in zowel een coachende als uitvoerende rol waarbij je op directie- en op uitvoeringsniveau zaken voor elkaar krijgt. Een gezonde dosis humor is binnen ons team onontbeerlijk.

Ons aanbod

Conformiso biedt je een zeer uitdagende functie in een veeleisende omgeving waaraan je voor een belangrijk deel zelf vorm en inhoud geeft. Een functie die je uitdaagt om zelfstandig én in teamverband goed te functioneren en aantoonbaar succesvol te zijn. Heb jij de ambitie om samen met je collega’s Conformiso verder uit te bouwen en naar een volgend level te laten groeien? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden geheel in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Solliciteer

Spreekt dit jou aan en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor het team van Conformiso? Stuur ons dan je motivatie en CV: hr@conformiso.nl

Wil je graag meer informatie over Conformiso, het werk dat we doen of over de vacature? Neem dan contact op met Harold Kuyten via 040-23 190 23. Hij vertelt je graag meer!

Voor onze vacature Adviseur Informatiebeveiliging (fulltime of partime) zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uiteraard geheel in lijn met de zwaarte van de functie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

OVER CONFORMISO

Conformiso is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging voor het MKB. Onze deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van managementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Wij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom informatie- beveiliging en kwaliteits-, arbeidsomstandigheden- en milieumanagement bij onze opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat zij bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen we inmiddels voor ruim 500 bedrijven in allerlei branches, opererend in Nederland en daarbuiten.

TEAM CONFORMISO

Ons team bestaat uit hardwerkende praktijkmensen met een no-nonsense mentaliteit. Onze collega’s vinden het een uitdaging om onze opdracht- gevers zoveel mogelijk uit handen te nemen binnen ons vakgebied en gaan daarbij altijd op zoek naar praktische, werkbare oplossingen.

Sanne van Horrik
Sanne van Horrik
Allround KAM-adviseur
Barbara Krupp
Barbara Krupp
Allround KAM-adviseur, MVK
Hilde van Bokhoven
Hilde van Bokhoven
Allround KAM-adviseur, MVK
Patricia
Patricia
Operationeel Manager
Willy Cillekens
Willy Cillekens
Allround KAM-adviseur, MVK
Harold Kuyten
Harold Kuyten
Directeur
Ester Verheijen
Ester Verheijen
Allround KAM-adviseur en Kernteam
Annette Willems
Annette Willems
Allround KAM-adviseur, MVK en Kernteam
Aimée van Dreumel
Aimée van Dreumel
Allround KAM-adviseur, MVK
Henk Otten
Henk Otten
Allround KAM-adviseur
Marloes Kuyten
Marloes Kuyten
Back-office
Mark Lenselink
Mark Lenselink
Allround KAM-adviseur, MVK
Henk van Netten
Henk van Netten
Allround KAM-adviseur
Patty van der Cruijsen
Patty van der Cruijsen
Allround KAM-adviseur, HVK, AH
Petra Timmer
Petra Timmer
Allround KAM-adviseur

WIJ WERKEN MET TROTS VOOR

icon-angle icon-bars icon-times