Skip to main content
Slide Background

KAM-COÖRDINATOR/ADVISEUR

Expert op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu

Ben jij een praktijkgerichte KAM-coördinator/manager met enkele jaren ervaring? Weet je waar je het over hebt als het gaat om managementsystemen en (ISO) normen? Vind je het leuk om binnen de KAM-taken zowel te coachen/ adviseren als uit te voeren? En ben je op zoek naar een uitdaging om je werk voor veel verschillende bedrijven te doen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Conformiso wil het team graag uitbreiden met een (ervaren) allround KAM-coördinator met HBO denk- en werkniveau, bij voorkeur met veiligheidskundige achtergrond (MVK/HVK). We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, makkelijk communiceert en zich thuis voelt in zowel een coachende als uitvoerende rol en daarbij op directie- en op uitvoeringsniveau zaken voor elkaar krijgt.

Hoe ziet je werkdag er uit?

 • 08.00 uur: onderweg naar ‘klant A’ – een grote groenvoorziener uit de regio – die je begeleidt bij het behalen van het ISO-14001 certificaat. Ze zijn (met jouw begeleiding) al gecertificeerd volgens ISO 9001 maar willen nog stappen zetten op het gebied van milieu en duurzaamheid. De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de implementatie van het milieumanagementsysteem en vandaag staat een interne audit op de planning.
 • 08.30 uur: voor de interne audit heb je vanochtend een aantal gesprekken ingepland met verschillende medewerkers van het bedrijf. Het eerste gesprek is met Karel, een van de hoveniers, die eigenlijk liever meteen buiten aan de slag gaat. Daarna spreek je met projectleider Hans.
 • 10.30 uur: tijd voor koffie! En snel even bellen met ‘klant B’ – een productiebedrijf – die een prangende vraag heeft over de onlangs door jou uitgevoerde RI&E.
 • 10.45 uur: het laatste gesprek voor de interne audit voer je met Carola, directrice van ‘klant A’. Met haar spreek je ook af wanneer je de auditrapportage klaar zult hebben.
 • 12.45 uur: weer thuis voor de lunch en een middag thuiswerken
 • 13.15 uur: geen afspraken vanmiddag dus tijd om je mailbox bij te
  werken en korte vragen van klanten te beantwoorden.
 • 13.45 uur: je verwerkt de laatste wijzigingen in het VCA-systeem
  voor ‘klant C’ – een middelgroot bouwbedrijf – zodat ze klaar zijn voor de externe audit van volgende week. Tussendoor nog even een online overleg met het ‘VGM-team’ van de klant. Jouw veiligheidskundige achtergrond helpt je om de juiste vragen te stellen en overzicht te houden.
 • 16.00 uur: tijd om je afspraak van morgen voor te bereiden
  met je collega. Je gaat dan samen naar ‘klant D’ – een grote parkeerbeheerder – waar hij al een aantal jaren als vaste K.A.M. Manager komt. Om een frisse blik op de zaak te houden heeft hij jou gevraagd om de procesbeschrijvingen te actualiseren.

Solliciteer

Spreekt dit jou aan en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Stuur ons dan je motivatie en CV: hr@ conformiso.nl

Wil je graag meer informatie over Conformiso, het werk dat we doen of over de vacature? Neem dan contact op met Harold Kuyten via 040-23 190 23. Hij vertelt je graag meer!

Voor onze vacature KAM-coördinator (fulltime of partime) zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uiteraard geheel in lijn met de zwaarte van de functie.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

OVER CONFORMISO

Conformiso is al ruim 30 jaar dé specialist op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging voor het MKB. Onze deskundigheid gaat veel verder dan het opzetten en implementeren van managementsystemen en begeleiden van certificeringstrajecten. Wij zorgen er dagelijks voor dat alles rondom informatie- beveiliging en kwaliteits-, arbeidsomstandigheden- en milieumanagement bij onze opdrachtgevers efficiënt en effectief is ingericht en dat zij bij voortduring voldoen aan (inter)nationale normen en wettelijke eisen. Dit doen we inmiddels voor ruim 500 bedrijven in allerlei branches, opererend in Nederland en daarbuiten.

TEAM CONFORMISO

Ons team bestaat uit hardwerkende praktijkmensen met een no-nonsense mentaliteit. Onze collega’s vinden het een uitdaging om onze opdracht- gevers zoveel mogelijk uit handen te nemen binnen ons vakgebied en gaan daarbij altijd op zoek naar praktische, werkbare oplossingen.

Sanne van Horrik
Sanne van Horrik
Allround KAM-adviseur
Barbara Krupp
Barbara Krupp
Allround KAM-adviseur, MVK
Hilde van Bokhoven
Hilde van Bokhoven
Allround KAM-adviseur, MVK
Patricia Bijnsdorp
Patricia Bijnsdorp
Informatiebeveiliging
Willy Cillekens
Willy Cillekens
Allround KAM-adviseur, MVK
Harold Kuyten
Harold Kuyten
Directeur
Ester Verheijen
Ester Verheijen
Allround KAM-adviseur en Kernteam
Annette Willems
Annette Willems
Allround KAM-adviseur, MVK en Kernteam
Aimée van Dreumel
Aimée van Dreumel
Allround KAM-adviseur, MVK
Henk Otten
Henk Otten
Allround KAM-adviseur
Marloes Kuyten
Marloes Kuyten
Back-office
Mark Lenselink
Mark Lenselink
Allround KAM-adviseur, MVK
Henk van Netten
Henk van Netten
Allround KAM-adviseur
Patty van der Cruijsen
Patty van der Cruijsen
Allround KAM-adviseur, HVK, AH
Petra Timmer
Petra Timmer
Allround KAM-adviseur

WIJ WERKEN MET TROTS VOOR

icon-angle icon-bars icon-times