Skip to main content
Slide Background

Uit handen nemen van zorg voor managementsysteem

Veranderende marktomstandigheden vragen om flexibiliteit. Organisaties besteden daarom steeds vaker werkzaamheden uit die niet tot de kern van hun bedrijfsvoering horen. Zo kunnen zij zich focussen op hun corebusiness en maken zij hun kosten flexibel.

Conformiso introduceert de KAM-manager ‘as a service’ en neemt jou alle zorg uit handen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging, veiligheid & gezondheid en milieuzorg.

Volledig ontzorgd en gegarandeerd resultaat

Je bedrijf voldoet al aan (inter)nationale normen zoals ISO 9001, VCA of ISO 14001. Daarnaast heb je ook te maken met complexer wordende wet- en regelgeving, zoals de Arbowet, privacywetgeving en de wet Milieubeheer. Eigenlijk hebben deze onderwerpen continu jouw aandacht nodig. Maar heb je hier wel tijd voor? Heb je hiervoor de benodigde kennis in huis? Ben je bereid te investeren om deze kennis in huis te halen en te houden? Wij onderhouden en beheren je managementsystemen voor een vast, laag maandbedrag. Het grote voordeel voor jou is dat wij ook hier certificeringsgarantie geven. Zolang wij het beheer en onderhoud van uw KAM-management uitvoeren, ben jij verzekerd van het behoud van je certificering(en). Gegarandeerd!

Expertise gecombineerd met slimme software

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit, Arbo en milieu vooral draait om verbeteren. Hoe brengen we de kosten omlaag? Waar zitten onze risico’s? Hoe richten we de productie nog efficiënter in? Hoe zorgen we voor minder afval in het proces? Kunnen we besparen op onze energierekening? Kunnen onze medewerkers nog veiliger werken? Op deze en nog veel meer vragen, weten wij de antwoorden. De kracht zit hem in de combinatie van onze professionals en slimme software tools. Met behulp van ons eigen MyQ®-platform heb je altijd en overal toegang tot je documenten, registraties en real-time managementinformatie.

Voordelen van KAM ‘as a service’:

Wij nemen je veel en regelmatig terugkerend werk uit handen.
Je hoeft niet te investeren in opleidingen of het opdoen van kennis en ervaring:
vanaf de eerste dag beschik je over een expert met actuele kennis en ruime ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, informatiebeveiliging, veiligheid, gezondheid en milieumanagement.

Werkprocessen worden geoptimaliseerd.

Eventuele risico’s worden tot een minimum teruggebracht.
Alle taken die je uitbesteedt, voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen of normeisen.
Wij verliezen het praktisch nut voor de organisatie nooit uit het oog.
Door de kosten voor kwaliteitsbeheer te spreiden over een langere periode kom je niet voor onverwachte piekinvesteringen te staan.
Heb je eigenlijk altijd al een eigen KAM-manager willen hebben? Waarom dan nog wachten? Wij vertellen je alles over onze diensten, onze programma’s en de mogelijkheden van onze software. Vraag meteen een gesprek of een offerte aan.

icon-angle icon-bars icon-times