Skip to main content

Conformiso en Kleemans bundelen krachten op het gebied van cybersecurity in nieuw bedrijf Spyntri

Sinds 1 maart 2022 is er een nieuwe speler op de cybersecuritymarkt: Spyntri. Kleemans en Conformiso zagen samen hierin een groeiende vraag onder MKB-ondernemers, want ieder bedrijf wil zijn informatiebeveiliging op orde hebben.

Doel van Spyntri: ondernemers optimaal helpen met het veilig inrichten van hun bedrijf en bewustzijn creëren over cybersecurity. MKB-ondernemers krijgen steeds meer te maken met risico’s op het gebied van cybersecurity, vaak in combinatie met grotere beveiligingseisen van (potentiële) opdrachtgevers. Informatiebeveiliging is meer dan ICT. Het gaat om het goed inrichten van je bedrijf en bewustzijn creëren over informatiebeveiliging onder je medewerkers.

Over Spyntri
De nieuwe organisatie Spyntri regelt voor jouw onderneming alles wat met cybersecurity te maken heeft. Zo ben je beschermd tegen hacking, ransome ware, cyberaanvallen en nog veel meer. De aanpak van Spyntri biedt een 360 graden perspectief op het gebied van cybersecurity. De organisatie beweegt zich in de driehoek mens, organisatie en techniek waarin ze door het inrichten van een managementsysteem en het creëren van bewustwording grip helpt krijgen op informatiebeveiliging. De experts van Spyntri bieden onafhankelijk advies en bieden pragmatische oplossingen gericht op jouw onderneming. Daarmee wordt de continuïteit van jouw onderneming gewaarborgd.

Steeds meer MKB-bedrijven hebben de intrinsieke motivatie om hun eigen cybersecurity op orde te hebben. Kleemans’ algemeen directeur Twan de Kruijf merkte deze trend al langer op: “Vanuit ons adviesbureau zagen we steeds meer klanten met vragen worstelen over informatiebeveiligingsrisico’s. Sinds enkele jaren begeleiden we klanten met vraagstukken rondom informatiebeveiliging, maar nu willen we dit verder professionaliseren en brengen we al onze ervaring én expertise op dit vlak onder in Spyntri.”

Naast de intrinsieke motivatie om je eigen onderneming te beveiligen, stellen opdrachtgevers ook steeds meer eisen. Om dit goed te regelen is meer dan alleen ICT-kennis nodig. Harold Kuyten, directeur van Conformiso, heeft een duidelijk doel voor ogen: “Wij willen onze klanten optimaal helpen door de regisseursrol op ons te nemen. Als je naar cybersecurity vraagt verwijzen ondernemers meestal naar hun ICT-dienstverlener, maar die beveiligt lang niet alles. Informatiebeveiliging gaat namelijk verder dan de techniek. Wij willen het volledige pakket aanbieden door onze krachten in cybersecurity te bundelen in Spyntri.”

Spyntri heeft als uitgangspunt om bedrijven te helpen in deze ontwikkelingen, hun processen daarop in te richten en bewustzijn over cybersecurity te creëren bij medewerkers.

Hulp van Conformiso of Kleemans?
Word je op het gebied van cybersecurity al begeleid door Conformiso of Kleemans? Dan blijven onze adviseurs jullie uiteraard gewoon ondersteuning bieden.
Ben je nog niet bekend met de diensten van Kleemans of Conformiso? En wordt het onderwerp cybersecurity voor jouw organisatie in de toekomst wel van belang? Dan hopen wij je te kunnen helpen vanuit Spyntri B.V.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times