Skip to main content

De voordelen van ‘KAM as a service’ bij Conformiso

Voor het onderhouden van alle certificeringen binnen jouw bedrijf hoef je niet per se een eigen KAM-medewerker aan te stellen. Dit kun je prima ‘as a service’ inkopen. En dat brengt zoveel voordelen met zich mee dat het mogelijk veel interessanter is dan wanneer je iemand intern hiervoor opleidt. We zetten de voordelen met plezier op een rijtje voor je:

Geen investering in kennis en kunde

Je hoeft niet te investeren in dure en langlopende opleidingen voor een interne KAM-medewerker. Onze expert brengt immers álle benodigde actuele kennis en ervaring direct met zich mee en werkt volgens beproefde ‘best practices’.

Efficiënt werken leidt tot kostenbesparing

Je bespaart kosten doordat een specialist met zijn knowhow, ervaring en het gebruik van specifieke tools vaak efficiënter en effectiever taken uitvoert dan je eigen KAM-medewerker.

Praktisch nut en beperken van risico’s

De uitbestede KAM-taken worden uitgevoerd op een wijze waarbij niet alleen wordt voldaan aan eventuele wettelijke verplichtingen of normeisen, maar waarbij ook maximaal praktisch nut voor jouw bedrijf wordt gerealiseerd en risico’s worden beperkt.

Certificeringsgarantie

Met onze specialist krijg je er een certificeringsgarantie bij. Zolang wij het beheer en onderhoud van jouw KAM-management uitvoeren, ben jij verzekerd van het behoud van je certificering(en). Gegarandeerd!

Beheersbaarheid en variabiliteit van de kosten

Soms is er wat meer werk te doen en soms wat minder. Onze KAM-specialist beweegt mee met jouw behoefte. Door de kosten vervolgens te spreiden over een langere periode heb je niet te maken met piekinvesteringen en profiteer je van een vast, laag maandbedrag.

Continuïteit geborgd

Bij onvoorziene afwezigheid van de KAM-professional van Conformiso is altijd back-up geregeld vanuit het team. Je komt nooit zonder KAM-medewerker te staan.

Jij jouw core business, wij jouw certificeringen

De KAM-professional van Conformiso ontzorgt maximaal waardoor jouw eigen medewerkers zich kunnen focussen op hun kerntaken waarbij zij optimaal renderen.

Heb je eigenlijk altijd al een eigen KAM-medewerker willen hebben? Waarom dan nog wachten? Wij vertellen je alles over hoe we dit binnen jouw bedrijf succesvol kunnen inzetten. Plan een gratis adviesgesprek. Je wordt er áltijd wijzer van!

Bel: +31 40 23 190 23
Mail: h.kuyten@conformiso.nl

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times