Skip to main content

Gecertificeerd carnaval vieren

Over 11 dagen barst het mooiste feest van het jaar weer los: carnaval! Met de BRN 11-11, de Brabantse Norm voor Carnavalsmanagement, weet je zeker dat je goed voorbereid het feestgedruis in gaat.

In februari 2020 is de norm gepubliceerd en zijn de eerste carnavalsvierders en -verenigingen al gecertificeerd. Ook diverse carnavalshoogheden hebben dat jaar het predicaat ‘gecertificeerd carnavalsvierder’ mogen ontvangen. Je leest alles over de BRN 11-11 op www.carnavalsmanagement.nl 

Handige checklist voor Gecertificeerd Carnavalsvierders

Ook dit jaar is het weer mogelijk om gecertificeerd te worden. Uiteraard is het aan te bevelen om de hele BRN 11-11 door te lezen zodat je zeker goed beslagen ten ijs komt.
Maar om het de feestgangers iets makkelijker te maken, hebben we dit jaar een (verkorte) checklist met 11 aandachtspunten voor een gecertificeerde carnavalsdag. Hiermee zie je in (bijna) één oogopslag hoe een carnavalsdag er volgens de BRN 11-11 uit moet zien.

Je kunt zo’n checklist bemachtigen bij een van onze carnavals-auditors. De checklists zijn voorzien van een handig koord zodat je ‘m de hele carnaval om je nek kunt hangen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times