Skip to main content

Meet the Expert ‘Duurzaamheid: willen of moeten?’

Duurzaamheid is een begrip dat je dagelijks tegenkomt, ook in relatie tot je bedrijfsvoering. Het is een containerbegrip geworden, want wat wordt er precies mee bedoeld? En als dat al duidelijk is, wil je er dan mee aan de slag? Of moet je?

Er is nieuwe Europese wetgeving in de maak die, eerst de grotere bedrijven en later ook het MKB, verplicht tot rapportage van de duurzaamheids-activiteiten van een onderneming. Dat is een reden om er verder in te duiken. In toenemende mate willen bedrijven duurzaam handelen, vaak ingegeven door het besef dat we wel moeten omdat er grondstofproblemen zijn of voorzien worden, maar ook omdat de markt het in toenemende mate vraagt van ons.

Inspirerende verhalen van duurzame ondernemers

Op woensdag 5 juli organiseerden wij de bijeenkomst ‘Meet the Expert’ met als thema ‘Duurzaamheid: willen of moeten?’ Zo’n 30 deelnemers uit diverse branches hoorden die middag de inspirerende verhalen van Peter de WitteLex Boon van de AutomotiveCampusNiels van den Beucken van Arte keukenbladen – B CorpPeter Biemans van Funeral Products B.V. en Eva Nijeboer. Zij vertelden o.a. hoe zij duurzaamheid, MVO en maatschappelijke betrokkenheid in hun organisatie hebben geïntegreerd.
Het waren stuk voor stuk mooie voorbeelden die aanzetten tot actie en verandering binnen jouw eigen organisatie.

Blijf op de hoogte

Conformiso organiseert met regelmaat bijeenkomsten zoals ‘Meet the Expert’ rondom verschillende thema’s. Denk daarbij aan Gezond en Veilig Werken, informatiebeveiliging en privacy, CO2-reductie en energiebesparing etc. Wil je op de hoogte worden gehouden van deze deze bijeenkomsten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief door je mailadres achter te laten, rechtsonder in de footer van deze pagina.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Telefonisch via 040-2319023 of via de button hieronder

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times