Skip to main content

MyQ ontzorgt en bespaart

Wilt u ook dat uw medewerkers zich kunnen concentreren op de corebusiness van uw onderneming? Laat dan het beheer en onderhoud van uw managementsysteem op professionele en betaalbare wijze uitvoeren door een specialist. Het is tijd voor een slimme benadering; het is tijd voor MyQ!

Om uw (gecertificeerde) management-systeem – op gebied van kwaliteit, arbo, milieu en/of informatiebeveiliging – te onderhouden moet u voldoen aan allerlei normschema-eisen en wet- en regelgeving. Dat vergt continue aandacht waarvoor vaak de vereiste tijd, kennis en/of kunde niet aanwezig is. Door gebruik te maken van het innovatieve MyQ-concept ontzorgen we u op dit gebied, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Slimme software

Binnen de MyQ-omgeving kunt u uw complete managementsysteem eenvoudig beheren en onderhouden, zowel op uw computer als op een tablet of smartphone. Alle documenten, formulieren en processen worden omgezet naar deze volledig digitale en beveiligde omgeving waarin verschillende gebruikers de juiste – en dus voor hen relevante – lees- en/ of schrijfrechten krijgen toegewezen. De slimme software voorziet u van vitale inzichten die u helpen uw bedrijfsvoering te verbeteren! Een belangrijk aspect waar veel organisaties niet aan toe komen.
Desgewenst ontwikkelen we samen met u aanvullende, handige toepassingen zoals registraties en managementinformatie die u helpen bij het doelmatig managen van uw organisatie. En last but not least: vergeleken met andere werkwijzen voor onderhoud en beheer van uw kwaliteitsmanagementsysteem is het MyQ-concept zowel qua resultaat (effectiviteit) als kosten (efficiency) de meest optimale methode! Beproefd en bewezen.

 

Werkdrukverlaging én kostenbesparend!

De kracht van ons MyQ-concept zit ‘m dus in de unieke combinatie van onze professionals én de toepassing van slimme software. Het resultaat? Zolang het beheer en onderhoud van uw managementsysteem wordt uitgevoerd door middel van het MyQ-concept, garanderen wij het behoud van uw certificaat of certificaten! En door de kosten over een langere periode te spreiden doen we dat ook nog eens voor een vast, laag maandbedrag.

MyQ is geen adviseur maar werkt virtueel op de achtergrond, geeft inzicht en biedt werkdrukverlaging. Uiteraard sturen we wanneer nodig een specialist, uw eigen Conformiso-adviseur, die advies geeft en noodzakelijke taken uitvoert. Maar alleen als dat van toegevoegde waarde is. MyQ zorgt er vooral voor dat het gehele kwaliteits-, informatieveiligheids-, arbo- en/of milieumanagement binnen uw organisatie simpelweg gewoon goed geregeld is. ‘Ontzorgen’ noemen we dat!

Meer weten over MyQ? ‘Q’ legt in deze video uit hoe het werkt. Of neem contact op voor een demo.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times