Skip to main content

T&G: “Annette zorgt dat K.A.M. geen papieren tijger wordt”

In ‘Conformiso in de praktijk’ vertellen klanten over onze werkzaamheden bij hun organisatie. Deze keer een speciale editie, geschreven en gepubliceerd door T&G Groep zelf. Conformiso-collega Annette Willems vertelt over haar werk als K.A.M.-adviseur bij dit aannemerscollectief uit Schijndel.

T&G Groep uit Schijndel is een aannemerscollectief met wortels in de groenvoorziening en bestaat uit vier werkmaatschappijen. De groep zorgt voor de inrichting en het beheer van groene, grijze en blauwe buitenruimten door heel Nederland. Ze realiseren en beheren terreinen van hekwerk tot straatwerk en van daktuin tot riolering.

Eén systeem voor complete kwaliteitsmanagement

Annette Willems begeleidt de T&G Groep op het gebied van K.A.M.-management. In het interview vertelt ze over haar werk als K.A.M.-adviseur bij de T&G Groep en de oplossingen die ontstaan door anders naar certificering te kijken. Hoe vertaal je theoretische normen naar praktische processen die worden gedragen binnen de organisatie? “K.A.M. moet geen papieren tijger zijn die je wordt opgelegd vanuit een opdrachtgever, maar het moet gedragen worden in de organisatie en je dwingen jezelf te verbeteren,” aldus Annette. Ze stoomt de T&G Groep niet alleen klaar voor de volgende audit, maar ze bouwt één systeem voor alle certificering en het kwaliteitsmanagement.

Het hele artikel op de site van T&G Groep lees je HIER

Weten wat Conformiso voor úw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, arbo en milieu? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times