Skip to main content

Voordelen van uitbesteden KAM-taken

Het naleven van wet- en regelgeving op het gebied van KAM (Kwaliteit, Arbo, Milieu) kan een uitdaging zijn voor een bedrijf. Door deze taken uit te besteden aan een externe partij met de juiste kennis, kan een bedrijf zich ervan verzekeren dat deze wet- en regelgeving wordt nageleefd. Met Conformiso heb je altijd de juiste expertise in huis. Lees hieronder over de voordelen van het uitbesteden van KAM-taken.

 

DE EXPERTISE VAN EEN KAM-TEAM
KAM-taken vereisen vaak specialistische kennis die een bedrijf misschien niet intern beschikbaar heeft. Conformiso vertegenwoordigt de kennis en kunde van ervaren kwaliteitsmanagers, milieumanagers en veiligheidskundigen. Dankzij deze bundeling van multidisciplinaire kennis kunnen wij jouw organisatie altijd de juiste, praktische hulp en oplossing bieden.

KOSTENBESPARING
Door uitbesteding van taken aan specialisten die vanuit hun knowhow, ervaring en gebruik van specifieke tools deze taken veelal efficiënter uitvoeren dan uw eigen medewerker(s) bespaar je op je kosten. Daarnaast kunnen je medewerkers zich blijvend focussen op hun core business.

CONTINUÏTEIT EN GARANTIE
Door te kiezen voor Conformiso is de continuïteit en voortgang van de uit te voeren werkzaamheden geborgd. Voor aanvang van onze werkzaamheden maken wij afspraken over doorloop- en oplevertijden en hier houden wij ons ook aan.  Uniek is onze certificeringsgarantie. Succes verzekerd!

ORGANISATIESBLINDHEID IS ONS VREEMD
Je mag van ons altijd een kritische bedrijfskundige blik verwachten, niet vertroebeld door bedrijfsblindheid. Wij laten ons niet leiden door antwoorden zoals: ‘zo gaat dat hier nou eenmaal’ en ‘dat moet zo van ISO’.

OPTIMALISATIE WERKPROCESSEN
Wij voeren onze werkzaamheden niet enkel uit op een wijze zodat wordt voldaan aan eventuele wettelijke verplichtingen en normeisen. Wij streven er juist naar dat maximaal praktisch nut voor jouw organisatie wordt gerealiseerd.

BEST PRACTICES
Wij werken volgens beproefde methoden en technieken, maar wel altijd volledig afgestemd op uw wensen, behoeftes en organisatie. Wij leveren geen standaardoplossingen, maar maatwerk! Waar mogelijk maken wij gebruik van slimme software tools.

Wil jij ervaren wat Conformiso voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, gezond & veilig werken en milieu? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande button.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief!

icon-angle icon-bars icon-times